Hoe je hip en duurzaam kunt scheren en direct geld kunt besparen!
14 februari 2021 

Hoe je hip en duurzaam kunt scheren en direct geld kunt besparen!

Herken je dit?

Als je geen scheerapparaat gebruikt voor het scheren, zul je in de meeste gevallen gebruik maken van scheermesjes. Deze gebruik je een aantal keer en daarna gooi je ze weg. De mesjes werken goed. Op zich niets mis mee, zou je denken.

Echter, als je nagaat over hoeveel mesjes je per jaar gebruikt en dus ook hoeveel mesjes en bijbehorend plastic je per jaar weggooit, dan is dit wellicht toch niet zo’n goed idee… Het is erg zonde om dit plastic steeds maar weg te gooien. Dat moet toch ook anders kunnen?

Er is een duurzaam alternatief!

Wij van Qualooba vinden het belangrijk dat onze scheermessen zowel duurzaam, hip, als ook handig in gebruik zijn. Deze scheermessen hebben we gevonden. We kunnen je een zogenaamde safety razor aanbieden. Deze is gemaakt van metaal, en de scheermesjes van roestvrij staal. Daardoor kun je je veel duurzamer scheren dan met de welbekende (wegwerp) scheermesjes. Ook al het verpakkingsmateriaal is plastic vrij.

De messen en scheerzeep zijn unisex, ook hip, dus te gebruiken door iedereen!

Kortom, met de safety razor kun je je dus op een hippe en duurzame manier scheren. Je hoeft hiervoor niet meer geld uit te geven. Sterker nog, je gaat geld besparen:

  • Elk scheerblad kun je ongeveer 3-5 keer gebruiken.
  • Als we er vanuit gaan dat je het scheerblad 3x gebruikt en je je om de dag scheert, dan heb je voor 180x scheren (een heel jaar) dus 60 scheerbladen nodig, oftewel 12 doosjes.
  • Deze 12 doosjes scheerbladen bieden we aan voor de prijs van € 25,-

Daarmee kosten scheermesjes je, na de aankoop van de safety razor, dus nog maar € 25,- per jaar. Daar kunnen de bekende merken scheermesjes gegarandeerd niet tegen op.

Spreekt je dit aan?

Wil je ook hip scheren en duurzaam scheren en per direct geld besparen? Kijk dan in onze webshop voor de safety razors.

Reactie plaatsen