Antwoorden op al je vragen over onze producten

Veelgestelde vragen over onze producten

We hebben de vragen ingedeeld in de volgende categorieën:

QualooBars

Naar de antwoorden
Safety Razor, in de kleur mat-zwart

Safety Razors

Naar de antwoorden
100% Plasticvrije en duurzame huidverzorgingsproducten

Wattenschijfjes

Naar de antwoorden
Siliconen vershouddeksels bieden volop flexibiliteit

Vershouddeksels

Naar de antwoorden
Alle Fragrant geurblokjes met bijpassende mini-rasp

Geurblokjes

Naar de antwoorden
Eco wasbal, liggend op kleding

Eco wasbal

Naar de antwoorden

Nog steeds vragen na het 

lezen van de antwoorden?

Neem dan contact met ons op!

100% Plasticvrije en natuurlijke huid- en haarverzorgingsproducten

Veel gestelde vragen over QualooBars

Bestaan de QualooBars alleen maar uit natuurlijke ingrediënten?

Alle QualooBars zijn samengesteld met natuurlijke ingrediënten Ze bevatten geen parabenen, siliconen, microplastics, SLS en SLES want alleen dan kunnen we een positieve bijdrage leveren aan het milieu!

Voor de kleur van de zepen voegen we natuurlijke ingrediënten toe en voor de geur gebruiken we etherische oliën (volledig natuurlijk) en synthetische parfums. We hebben meerdere artikelen geschreven over de ingrediënten van onze zepen. Kijk snel op onze blogpagina onder 'Duurzame huidverzorging'.

Alle QualooBars zijn in Groot Britannië getest en gecontroleerd op de opgegeven ingrediënten.

Hoe zorg ik dat mijn QualooBar zo lang mogelijk meegaat?

Als je de zeep/shampoo/conditioner telkens na gebruik goed laat drogen, gaat deze langer mee! Gebruik daarom een zeepbakje met voldoende groeven / gaten zodat de zeep goed kan ventileren en drogen.

Daarnaast raden we je aan om, op het moment dat je QualooBar heel klein en dun geworden is, een sisal zeepzakje te gebruiken. Als je je QualooBar hierin stopt en dan gebruikt bij het wassen/douchen/baden, dan kun je jouw QualooBar tot het laatste stukje opmaken.

De QualooBars schuimen minder dan de producten die ik tot nu toe gebruikte. Klopt dat?

Ja, dat klopt!
In veel traditionele producten worden sulfaten gebruikt. Deze maken goed schoon en schuimen lekker. Echter, sulfaten zijn slecht voor het milieu!
En het schuim reinigt jouw huid of haar niet, dat doen de werkzame stoffen. Je hebt dus helemaal geen schuim nodig. We denken vaak dat meer schuim beter schoonmaakt, maar dat is niet het geval.

Dus ja, onze QualooBars schuimen iets minder, maar dat is goed voor het milieu en ze maken niet minder schoon!

Mijn huid voelt stroef aan na het gebruik van QualooBars zeep. Hoe komt dit?

De traditionele zepen bevatten niet-natuurlijke ingrediënten, waaronder siliconen, om je huid lekker glad aan te laten voelen. Omdat deze ingrediënten niet-natuurlijk zijn, hebben we deze niet toegevoegd aan onze QualooBars.

Het is eigenlijk heel normaal dat je huid wat stroever aanvoelt na het wassen, we zijn dat alleen niet meer gewend! Niets aan de hand dus.

Ofwel, je huid wordt lekker schoon op een heel natuurlijke manier, zonder overbodige toevoegingen!

Zijn alle QualooBars vegetarisch?

Ja, alle QualooBars zijn vegetarisch, ze worden gemaakt op basis van 100% natuurlijke ingrediënten.

Zijn alle QualooBars veganistisch (vegan)?

Niet helemaal. De meeste QualooBars zijn veganistisch (vegan), op een paar uitzonderingen na:
- Luscious Lily, deze zeep bevat geitenmelk.
- Gentle Soothe, deze shampoo bevat honing.
- Gentle Serenity, deze shampoo bevat honing.
- Caring Keratin, deze conditioner bevat honing.
- Caring Aurelian, deze conditioner bevat honing.

Hebben de QualooBars een houdbaarheidsdatum?

Ja, er is een houdbaarheisdatum, maar dat is een adviesdatum.
Op het label zie je een potje met open deksel staan, in het potje staat aangegeven hoeveel maanden de zeep houdbaar is. Deze periode gaat in op het moment dat je de QualooBars voor de 1e keer gebruikt.

De zepen hebben een houdbaarheidsperiode van 6 maanden (6M). In de praktijk kun je ze rustig langer gebruiken. Maar heel eerlijk? Als de zeep in de smaak valt, heb je deze allang op voordat de 6 maanden om zijn.

Zolang je de zeep niet gebruikt, kun je deze onbeperkt bewaren. De zeep kan iets uitdrogen (omdat het resterende vocht verdampt), maar hier wordt de zeep alleen maar beter van. Net als goede wijn, wordt zeep beter naarmate deze langer ligt!

Waarom voegen jullie zeezout toe aan de zepen?

Al in de oudheid wist men dat zeezout uit de Dode Zee een positief effect heeft op de huid! Het kan de huid regenereren en herstellen en het zorgt voor een frisse en schone uitstraling.

Daarnaast zorgt het zeezout er voor dat je huid schoner wordt. Als je ook onze deodorant gebruikt, werkt deze deodorant extra goed na het gebruik van zeep met zeezout.

Ik heb een droge en gevoelige huid. Kan ik al jullie zepen gebruiken?

Natuurlijk hebben we onze zepen ook zelf getest! We merkten dat als je een erg gevoelige huid hebt, de QualooBars met zeezout uit de Dode Zee je huid iets uitdrogen. Het is dan verstandiger om de QualooBars zonder zout, maar met boter te gebruiken.

Door het gebruik van cacaoboter wordt het vocht in je huid hersteld. Ook bevatten deze zepen shea boter. De vetzuren die hier inzitten, komen ook van nature in je huid voor. De shea boter zorgt ervoor dat het vocht minder makkelijk uit je huid kan ontsnappen.

Waarom voegen jullie olijfolie toe aan de QualooBars?

Olijfolie wordt al jaren gebruikt in goede zepen. Het hydrateert, verzorgt en verzacht de huid. Dit komt door het hoge aandel van onverzadigde vetzuren.

Olijfolie bevat ook van nature vitamine E. Dit werkt als een antioxidant, het werkt als een barièrre waardoor schadelijke invloeden van buitenaf verminderd worden. Ook zorgt vitamine E ervoor dat andere stoffen beter in je huid kunnen doordringen.

Waarom bevatten QualooBars Shea boter?

Shea boter is een heel mooi natuurlijk product met veel vetzuren die ook van nature voorkomen in je huid.

Deze Shea boter zorgt er daarmee voor dat vocht minder makkelijk kan ontsnappen uit je huid. De hoornlaag van je huid wordt zachter en de barièrrefunctie verbetert.

Ook werkt Shea boter beschermned, de boter bevat namelijk vitamine A en E. Deze werken, net als de olijfolie, als antioxidant.

Waarom bevatten de QualooBars cacaoboter?

Cacaoboter wordt in de tropen al eeuwenlang gebruikt door vrouwen, als natuurlijke vochthersteller en huidverzachter.
De dikke, boterachtige olie lijkt verrassend veel op de natuurlijke vetzuren in je huid. Daardoor wordt zeep op basis van cacoboter heel makkelijk door je huid opgenomen.

Wat betekent het batchnummer op het label?

Alle QualooBars worden in batches gemaakt. Dit batchnummer wordt geregistreerd in een grote database in Nederland waar alle cosmetische producten in worden opgeslagen.

Op deze manier kan altijd achterhaald worden wanneer de zeep geproduceerd is, door wie en wat de ingrediënten zijn.

Hoelang kan ik een QualooBars zeep of shampoo gebruiken?

Dit is een lastige vraag. Het hangt er vanaf hoeveel zeep je per keer gebruikt, hoevaak je de zeep per dag gebruikt en of je de enige bent in jouw huishouden die de QualooBars gebruikt.
Wat wij gemerkt hebben is dat
- de zepen, bij dagelijks gebruik door 1 persoon tijdens het douchen, ongeveer 2 maanden meegaan.
- de shampoos, afhankelijk van de lengte van je haar, zo'n 50-70 wasbeurten meegaan.

Zijn de QualooBars zepen overal voor te gebruiken?

Wij gebruiken de zepen om onze handen mee te wassen, om onszelf er mee te wassen en tijdens het douchen en baden. Dit is allemaal mogelijk!

We adviseren je wel om voor je haar de speciale shampoos en conditioners te gebruiken. Dit is beter voor je haar!

Waarom zit de QualooBars scheerzeep in een metalen blikje?

Onze scheerzepen zijn iets zachter dan de andere zepen. Om nu te zorgen dat je deze scheerzepen zo lang mogelijk kunt gebruiken, hebben we ze in een metalen blikje gestopt.

Dit maakt het ook makkelijker om je scheerkwast in te zepen. Gewoon je scheerkwast nat maken en rondjes draaien op de scheerzeep totdat je voldoende zeep hebt. Je hebt dus geen extra accessories, zoals een scheerkom, nodig om te kunnen scheren.

Het blikje is gemaakt van metaal, is herbruikbaar en kan eenvoudig gerecycled worden.

Op de blikjes van de scheerzepen zit een sticker. Bevat deze sticker plastic?

Gelukkig is het antwoord op deze vraag negatief!

Omdat de blikjes scheerzeep wel nat worden tijdens het scheren, hebben we wel bewust gekozen voor een sticker. Maar we hebben stickers gevonden die gemaakt zijn zonder plastic en PVC!

De stickers zijn gemaakt van cellulose, een grondstof afkomstig uit plantenvezels. Gelukkig zijn ze wel net zo sterk als stickers gemaakt met plastic.

Zowel de stickers als de gebruikte lijm zijn volledig biologisch afbreekbaar/composteerbaar!

Bevatten de QualooBars synthetische of natuurlijke parfums?

Dit is een heel interessante vraag!

De Salty QualooBars bevatten een etherische olie, dat is 100% natuurlijk en plantaardig. Andere QualooBars bevatten synthetische parfums. Dit is echter een bewuste keuze. Laat ons dat iets nader toelichten.

Verschillende natuurlijke etherische olieën worden helaas niet duurzaam geproduceerd. En sommige boomsoorten, die hiervoor worden gebruikt, worden met uitsterven bedreigd. Dit maakt dat de olie zeer kostbaar wordt en de wijze waarop de olie verkregen wordt, helemaal niet duurzaam is. Hier hebben wij als team Qualooba veel moeite mee.

Vandaar dat we in een aantal zepen gebruik maken van synthetische olieën. Deze worden gecontroleerd ontwikkeld in een laboratorium. Voor de parfums die wij gebruiken, wordt gezorgd dat deze minder milieubelastend zijn. In the end is dit daarmee een betere oplossing, voor het milieu, dan een etherische olie.

We hebben meerdere artikelen geschreven over de ingrediënten van onze zepen. Kijk snel op onze blogpagina onder 'Duurzame huidverzorging'.

Wat is het voordeel van een sisal zeepzakje?

Als je zeep dunner wordt, na veel gebruiken, bestaat de kans dat deze in kleine stukjes breekt die je dan nog lastig kunt gebruiken. Door je favoriete zeep in dit zakje te doen (en dan pas te gebruiken), houd je alle stukjes bij elkaar en kun je de zeep tot aan het einde gebruiken.

Bijkomend voordeel van dit sisal zakje is dat je hiermee je huid kunt ontdoen van dode huidcellen (het zogenaamde scrubben). Deze dode huidcellen verdwijnen niet altijd vanzelf na de vorming van nieuwe cellen. Door het zeepzakje te gebruiken wordt je huid weer heerlijk fris en gaat weer stralen.

Is het sisal zeepzakje ook duurzaam?

Ja, dat is het zeker!
Het zakje is gemaakt van sisal, dit een is een vezel van de tropische agave plant. Het is hiermee 100% natuurlijk en afbreekbaar.

Er worden geen chemicaliën gebruikt om de sisalvezels te kunnen gebruiken. Dit in tegenstelling tot andere vezels, zoals ramie, die ook voor zeepzakjes worden gebruikt. Om ramievezels schoon te maken (verwijderen van de slijmerige hars) worden sterke chemicaliën gebruikt. Daarom verkopen wij geen zeepzakjes van ramie.

Terug naar boven
Duurzaam, plasticvrij en hip scheren

Veel gestelde vragen over Safety Razors

Hoe lang kun je een scheerblad gebruiken?

Dat hangt mede af van hoe vaak je je scheert en hoe stug de haren zijn. Maar in het algemeen is onze ervaring dat je 1 scheerblad ongeveer 4 tot 6 keer kunt gebruiken (dus 2 tot 3 keer per zijde).

Je zult zelf merken wanneer het scheerblad aan vervanging toe is. Op het moment dat je vaker moet "schrapen" voor een glad resultaat is het goed het scheerblad te vervangen.

Waarom scheert een Safety Razor gladder dan traditionele mesjes?

De Safety Razor bevat slechts 1 scheerblad, dit in tegenstelling tot veel plastic scheermesjes die 2, 3 of nog meer scheerbladen bevatten. Door gebruik te maken van 1 scheerblad, worden de haren efficiënt afgesneden. Dit resulteert in een gladdere huid!

Hoe kan het dat ik geen last meer heb van ingegroeide haren?

Omdat de Safety Razor gebruik maakt van een enkel scheerblad, worden de haren efficiënter en ook netter afgesneden dan bij meerbladige plastic scheermesjes. Hierdoor groeien de haren niet meer in! Dit alles voorkomt ook huidiritaties, je huid wordt rustiger.

Hoe lang gaat een Safety Razor mee?

Als je je Safety Razor met liefde behandelt, kun je je hele leven gebruik maken van dit scheermes! De messen zijn gemaakt van duurzaam, mooi en zwaar materiaal. Zo'n mes krijg je niet stuk!

Laat het mes niet vallen in de badkamer, daarmee zou je de scheerkop kunnen beschadigen. En dat is zonde!

Is de Safety Razor echt een unisex product?

Zeker! Iedereen die zich wil scheren kan gebruik maken van een Safety Razor. De scheermessen kunnen gebruikt worden voor alle soorten lichaamsbeharing.

De razors zijn verkrijgbaar in 3 kleuren, dus kies de kleur die het beste bij je past en ga er mee aan de slag!

Waarom is een Safety Razor duurzamer en milieuvriendelijker?

Het belangrijkste is dat een Safety Razor geen plastics bevat en een heel leven meegaat. Je hoeft alleen af en toe nieuwe scheerbladen te kopen.

Over de scheerbladen gesproken; deze bevatten ook geen plastic, ze kunnen dus gerecycled worden. Dit in tegenstelling tot de normale plastic mesjes.

Terug naar boven
100% Plasticvrije en duurzame huidverzorgingsproducten

Veel gestelde vragen over herbruikbare wattenschijfjes

Kan ik de wattenschijfjes direct na ontvangst gaan gebruiken?

Dat kan wel, maar we raden je aan om ze eerst een keer te wassen in het meegeleverde waszakje. Dit zorgt ervoor dat de wattenschijfjes de make-up beter opnemen.
Vergelijk het maar met het eerst een keer wassen van nieuwe handdoeken.

Hoe kan ik de wattenschijfjes het beste wassen?

Je kunt de wattenschijfjes gewoon in de wasmachine wassen, op maximaal 40°C. Gebruik hiervoor het meegeleverde waszakje.

Een paar tips:
- gebruik géén wasverzachter
- gebruik géén bleekmiddelen of vlekverwijderaars
- stop de wattenschijfjes niet in de droger.

Hoe lang gaan de wattenschijfjes mee?

Je kunt de wattenschijfjes keer op keer wassen. De schijfjes kunnen minimaal 500 keer gewassen worden.

Hoe kan ik de wattenschijfjes het beste gebruiken?

Nadat je de wattenschijfjes eerst een keer gewassen hebt, gebruik je ze op de volgende manier:

1. Maak de schijfjes eerst vochtig met gewoon water. Knijp de schijfjes uit om het overtollige water weer te verwijderen.
2. Breng dan make-up remover aan op de schijfjes. Doordat je deze eerst vochtig hebt gemaakt met water, trekt de make-up remover niet helemaal in de schijfjes.
3. Spoel de wattenschijfjes direct na gebruik uit met water. Hierbij kun je eventueel wat milde handzeep gebruiken, mochten de schijfjes heel vies geworden zijn. Op deze manier verwijder je direct de meeste make-up. Als ze schoon genoeg zijn, hoeven ze dus niet direct de wasmachine in! Daarmee gaan ze weer langer mee.

Terug naar boven
Siliconen vershouddeksels bieden volop flexibiliteit

Veel gestelde vragen over herbruikbare vershoud-deksels

Zijn siliconen wel duurzaam?

Ja, siliconen zijn duurzaam! Ze bevatten geen plastics of PVC, wat je wellicht wel zou verwachten. Siliconen wordt gemaakt van silicium en zuurstof. Dit samen wordt kwarts.
Er komen echt geen plastics of weekmakers aan te pas!

Kunnen de deksels scheuren of breken?

In principe kan dit niet gebeuren. Siliconen zijn heel flexibel en sterk, het is bijna onbreekbaar. Als je de deksels normaal gebruikt, zullen ze heel lang meegaan.

Pas alleen op met scherpe punten of haken! Als je daarmee in het deksel prikt, kan er een gaatje ontstaan dat verder scheurt.

Kan ik de deksels afwassen in de vaatwasser?

Helemaal geen probleem! Siliconen is bestand tegen extreem hoge en lage temperaturen. Stop de deksels dus rustig in de vaatwasser.

Kan ik de deksels in de magnetron gebruiken?

Ja hoor, geen probleem. Met vershoudfolie kan dit meestal niet, maar de herbruikbare deksels kunnen hier prima tegen. Gewoon doen!

Mogen de deksels ook in de vriezer?

Ook de vriezer is geen probleem voor de herbruikbare deksels!
Siliconen is bestand tegen extreem hoge en lage temperaturen. Stop de deksels dus rustig in de vriezer.

Nemen de deksels ook geurtjes op?

Nee, in principe niet. De deksels beschermen je voedsel tegen geuren van andere producten, ze sluiten het voedsel luchtdicht af. Gelukkig nemen ze de geur van het voedsel niet over.

Terug naar boven
Alle Fragrant geurblokjes met bijpassende mini-rasp

Veel gestelde vragen over geurblokjes

Wat zijn geurblokjes?

Amberblokjes zijn geurblokjes en komen van origine uit Marokko. De orginele geur is amber, vandaar dat het amberblokjes genoemd worden.

Waar zijn geurblokjes van gemaakt?

Alle geurblokjes bestaan voor het grootste gedeelte uit was, waar essentiële oliën aan worden toegevoegd. Daarnaast wordt natuurlijk de geur toegevoegd.

Omdat de blokjes dus grotendeels uit was bestaan, kunnen ze smelten en vlekken geven.

Hoe kan ik de blokjes zo lang mogelijk gebruiken?

Als je de blokjes volgens de aanwijzingen gebruikt, kun je tot wel één jaar genieten van de geur:

1. Gebruik het blokje eerst als geurblokje. Leg het op een schaaltje of hang het op in een zakje (bijv. in de linnenkast).
2. Op het moment dat de geur afneemt, gebruik je een kleine rasp om een heel dun laagje van het blokje af te schrapen. Zo gaat het blokje weer geuren.
3. Het schaafsel kun je opzuigen met de stofzuiger (zo ruikt deze ook lekker) of in een geurbrander gebruiken.
4. Je kunt de blokjes ook in de auto gebruiken (bijvoorbeeld onder één van de stoelen), maar doe er dan ook een schaaltje onder. In de zomer kan het heel warm worden in de auto waardoor het blokje smelt.

Heb ik echt een schaaltje nodig om de geurblokjes te gebruiken?

Hier is een genuanceerd antwoord nodig :-)

Mocht je de geurblokjes op een houten ondergrond leggen, dan kunnen de blokjes vlekken achterlaten. Dan is een schaaltje dus heel handig om vlekken te voorkomen.

Op een andere ondergrond krijg je, voor zover wij weten geen vlekken, maar het kan natuurlijk nooit kwaad om een schaaltje te gebruiken. Voorkomen is beter dan genezen.

Mijn geurblokje ruikt bijna niet meer. Wat moet ik doen?

De oplossing is eenvoudig. Gebruik bijvoorbeeld een kleine rasp (te vinden in de webshop) of een mesje om ee dun laagje van het blokje af te schaven. Dan zal het blokje opnieuw lekker gaan ruiken. Op deze manier kun je tot een jaar met een blokje doen.

De afgeschaafde restanten kun je opzuigen met je stofzuiger, zo ruikt deze ook weer lekker. een alternatief is om de schaafsels op een geurbrander te plaatsen of op een schaaltje op de verwarming. Zo verspreiden de restanten ook nog een lekkere geur.

Kan ik de geurblokjes overal in huis gebruiken?

Ja hoor, dat is geen probleem!

Kan ik de geurblokjes ook in de linnenkast gebruiken?

Natuurlijk kan dat!

Ons advies is om de blokjes dan in een zakje van bijv. katoen of linnen te stoppen en dan ik de kast te leggen of hangen. Het zakje voorkomt eventuele vlekken in de kleding of het linnengoed.

Kan ik de geurblokjes ook in de auto gebruiken?

Geen probleem! Leg zo'n blokje bijvoorbeeld onder de bestuurderstoel.

Het is wel verstandig om er een schaaltje of bakje onder te leggen. In de zomer kan het behoorlijk warm worden in de auto. Hierdoor kunnen de blokjes gaan smelten. Het bakje/schaaltje voorkomt dat de vloeistof dan overal naar toe loopt.

Is een geurblokje echt vegan?

Yes! Er zijn absoluut geen dierlijke grondstoffen verwerkt in de blokjes.

Hoe kun je geurblokjes het beste bewaren?

Omdat de geurblokjes kunnen smelten en vlekken afgeven (in ieder geval op houten ondergrond) is het verstandig de blokjes in een bakje of zakje te bewaren.

Wij bewaren de blokjes in een gesloten verpakking, zodat ze de geur zo lang mogelijk vasthouden.

Terug naar boven
Eco wasbal, liggend op kleding

Veel gestelde vragen over de ecologische wasbal

Wat zit er in de wasbal?

De wasbal bevat 4 verschillende mineralen en 2 kleine magneetjes. Deze mineralen en magneetjes zitten samen in een stoffen zakje.

Hoe werkt de wasbal?

Dankzij de verschillende mineraalbolletjes en de twee magneten wordt de pH-waarde van het water verhoogd en kan vuil gemakkelijker uit kleding worden verwijderd. Het reinigt je wasgoed op een natuurlijke manier. Water, mineralen en 2 magneetjes, meer komt er niet bij kijken.

Dankzij de antibacteriële werking is 30 ° Celsius voldoende. Wasmiddel toevoegen is niet nodig!

Hoe vaak kan ik de wasbal gebruiken?

De wasbal kan ongeveer 1.000 keer gebruikt worden.

Je doet de natuur er een groot plezier mee (door geen wasmiddel te gebruiken) en je bespaart dus ook nog eens geld.

Kan ik de wasbal voor alle soorten textiel gebruiken?

Ja hoor, de wasbal is geschikt voor alle soorten was, of het nu gaat om gekookt, wit of verzorgend wasgoed, van 20 ° C tot 95 ° C. Leg de wasbal gewoon in de trommel en was je wasgoed zoals je dat gewend bent.

Hoe ruikt de was nadat ik deze met de wasbal gewassen heb?

De was komt neutraal ruikend uit je wasmachine, er zit immers geen wasmiddel of wasverzachter in de wasbal.

Ik houd van lekker ruikende was. Kan ik nog wasverzachter toevoegen?

Ja hoor, dat is geen probleem. De wasbal kan hier prima tegen.

Moet ik de was ook voorbehandelen?

Alleen bij hele lastige vlekken kan het handig zijn om de was voor te behandelen. Denk dan bijvoorbeeld aan grasvlekken. Voorbehandelen kun je blijven doen zoals je dat gewend was met een traditioneel wasmiddel.

Verwijderd de wasbal ook zweetgeur?

Ja hoor! W gebruiken de wasbal zelf natuurlijk ook. We vormen een gezin met 5 personen, waarbij er veel gesport wordt. Ook de sportkleding wordt lekker schoon.

Het lijkt wel een sprookje. Werkt de wasbal echt wel?

Wij waren vooraf ook sceptisch, het klinkt inderdaad wel heel mooi. Omdat we alleen producten willen verkopen waar we echt achter staan, hebben we de wasbal zelf uitgebreid getest. We wassen er zelf mee sinds februari 2022 en zijn zeer tevreden. Wij willen geen wasmiddel meer, het werkt echt!

Terug naar boven