Over Qualooba

Duurzaam en groen? Gewoon doen!

Onze missie

Qualooba heeft zich tot doel gesteld om duurzame, milieuvriendelijke en plastic-vrije producten aan te bieden voor alledaagse activiteiten in huis. We doen dit juist voor de alledaagse activiteiten, omdat je die vaak doet en daarmee dus de meeste impact hebt op het milieu!

Als Qualooba willen wij een bijdrage leveren aan het verbeteren van het milieu. We willen anderen helpen om ook een bijdrage te kunnen leveren. 

Hoe het begon...

In de zomer van 2020, op een warme avond tijdens onze vakantie, zaten we als familie na te tafelen en kwam het gesprek op het milieu en wat wij daar als individu aan zouden kunnen verbeteren. We horen allemaal de verhalen en het nieuws over ons plasticverbruik en het plastic dat we in de natuur zien liggen. Denk ook aan de plastic soep in de oceanen en microplastics die we overal terugvinden, zelfs in de gehele voedselketen.

Al pratend bedachten we ons dat wij dus ook weer microplastics gegeten hadden... Dat gaf ons een ongemakkelijk gevoel. De vraag die op tafel kwam was wat wij hier dan als individu en familie aan kunnen doen. De grote problemen kunnen wij niet oplossen, maar op onze eigen vierkante meter kunnen we wel degelijk een bijdrage hebben! 

Zo ontstond het idee om daarmee aan de slag te gaan en hiervoor een bedrijf op te richten. Want als wij een bijdrage kunnen leveren aan het verbeteren van het milieu, dan kunnen anderen dat ook. En daar willen wij bij ondersteunen. 

Bekijk onze producten

Ons team

David

Eigenaar en mede-oprichter

Emma

Eigenaar en mede-oprichter

François

Eigenaar en mede-oprichter

Onze producten

QualooBars

Complete plastic-vrije productlijn met zepen, shampoo, conditioners etc.

Scheren

Unisex producten om je milieuvriendelijk en duurzaam te scheren.

Huidverzorging

Milieuvriendelijke en duurzame producten voor de verzorging van je huid.

Eten en drinken

Milieuvriendelijke en duurzame producten voor in de keuken.

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Qualooba: doordachte webshop van een leuk merk!
'Kennis gemaakt met een doordachte webshop voor een duurzame beautyroutine zonder geitenwollen sokken uitstraling. Ik kan Qualooba alleen maar aanraden, het is een leuk bedrijf ' - review door Janneke.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Fantastische scheerset!
'Fantastische scheerset met Safety Razor! Ook zeer modieus en door zijn gewicht goed hanteerbaar, makkelijk schoon te maken en ook voor de gevoelige huid!' - review van Rene.
Ms. Nameless
Add Your Stars
De bamboo rietjes: ik ben er zoooo blij mee!
'Echt doen, deze rietjes! Want het drinkt zo fijn en geen metalige smaak meer. Voor de €6,95 hoef je het helemaal niet te laten. Je krijgt er 10 en een schoonmaakborsteltje. Ideaal!' - review van Janneke.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Safety Razor, ook voor dames geweldig!
'Ook voor dames is dit een fijne scheerset. Het scheert gladder dan de wegwerpmesjes!' - review van Astrid.
Ms. Nameless
Add Your Stars
arrow_drop_up arrow_drop_down