8 redenen om een Safety Razor te gaan gebruiken!
11 februari 2021 

8 redenen om een Safety Razor te gaan gebruiken!

Natuurlijk zijn wij zelf erg enthousiast over onze Safety Razors. En we hopen dat we jou ook kunnen besmetten met dit enthousiasme! Daarom geven we je in deze blog 8 redenen om een Safety Razor te gaan gebruiken:

1. Een Safety Razor gaat je leven lang mee!
Onze Safety Razors zijn gemaakt van goede en duurzame materialen. Het mes is gemaakt van mooi zwaar metaal en er komt geen plastic aan te pas. Als je er op een normale manier mee omgaat, gaat een Safety Razor de rest van je leven mee!

2. Een Safety Razor is goed voor het milieu!
De Safety Razor zelf is van metaal en de scheerbladen zijn gemaakt van roestvrij staal. Deze scheerbladen bevatten geen plastic. Bij het vervangen van het scheerblad gooi je dus geen plastic meer weg. Nooit meer…

3. Een Safety Razor is hip!
Met een Safety Razor en bijpassende scheerzeep scheer je je op een traditionele manier. Wellicht net zoals je opa of vader dat al deden. Deze manier van scheren komt weer helemaal in de mode. Je hoort er dus helemaal bij!

4. Met een Safety Razor draag je bij aan betere recycling!
De plastic scheermesjes worden in de praktijk niet gerecycled, helaas. De oorzaak hiervan is dat het te veel werk is om het plastic van de scheermesjes te scheiden van het metaal. En dus wordt alles verbrandt!
Bij het gebruik van de Safety Razor gooi je alleen de scheerbladen weg. Deze kunnen bij het metaalafval en worden dan wel gerecycled!

5. De Safety Razor zorgt voor een gladder resultaat!
De Safety Razor bevat slechts 1 scheerblad, dit in tegenstelling tot veel plastic scheermesjes die 2, 3 of nog meer scheerbladen bevatten. Door gebruik te maken van 1 scheerblad, worden de haren efficiënt afgesneden. Dit resulteert in een gladdere huid!
Maak je gebruik van onze bijpassende scheerzeep, dan wordt je huid ook nog eens zachter. Succes verzekerd!

6. Geen ingegroeide haren meer!
Zoals je bij punt 5 hebt kunnen lezen, maakt de Safety Razor gebruik van een enkel scheerblad. Hierdoor worden de haren efficiënter en ook netter afgesneden dan bij meerbladige plastic scheermesjes. Hierdoor groeien de haren niet meer in! Dit alles voorkomt ook huidiritaties, je huid wordt rustiger.

7. De Safety Razor is een unisex scheermes!
Het mooie aan de Safety Razor is dat deze unisex is. Iedereen kan dit mes gebruiken, voor alle soorten lichaamsbeharing.
Kies snel de kleur die bij je past en ga er mee aan de slag!

8. Met de Safety Razor bespaar je geld!
Naast alle andere redenen die we je gegeven hebben om een Safety Razor te gaan gebruiken, bespaar je, als klap op de vuurpijl, ook nog eens veel geld met dit mooie scheermes!

Nadat je een Safety Razor hebt aangeschaft, kun je voor ongeveer 25 euro aan scheerbladen een heel jaar scheren. Daarmee zijn er 2 winnaars: het milieu en jouw portemonnee. Een echte win-win situatie!
Wil je meer weten over deze besparing, lees dan hier de speciale blog over dit onderwerp.

Tot slot

Hopelijk wordt je van bovenstaande redenen ook enthousiast, net als wij! Wellicht spreken niet alle redenen je evenveel aan. Maar als er een paar redenen zijn die je aanspreken, wacht dan niet langer en bestel ook zo’n gave Safety Razor. We hebben een mooie aanbieding voor je!

Reactie plaatsen