Wil je onze QualooBars 

eerst gratis proberen?

Zeep zoals zeep bedoeld is!

We gebruiken allemaal zeep, shampoo en/of conditioners. Elke dag, of bijna elke dag. 

In de traditionele zepen zitten niet-natuurlijke ingrediënten, zoals bijvoorbeeld siliconen, microplastics, SLS en SLES. Dit zodat de zeep dan fijner aanvoelt of je huid gladder aanvoelt. Maar die siliconen en microplastics spoel je met het water weg in het riool en komen in het milieu terecht!

Daarom hebben we gezocht naar een samenwerking met een producent voor natuurlijke zepen, die niet schadelijk zijn voor het milieu. En dat is gelukt! Samen hebben we een collectie QualooBars samengesteld waar we heel trots op zijn. QualooBars zijn natuurlijk, zonder consessies te doen aan de verzorging van jouw huid! We hopen dat jullie net zo enthousiast worden als wij al zijn.

Onze QualooBars gratis proberen?

We kunnen ons voorstellen dat je onze QualooBars eerst eens rustig wilt proberen, voordat je zo'n groot stuk zeep koopt. Is de zeep wel echt zo fijn, ruikt de QualooBar van je keuze echt zo lekker? 

Daarom hebben we testzeepjes laten maken. Je krijgt de testers van ons cadeau, wij nemen deze kosten voor onze rekening. We vragen jou om een bijdrage te leveren in de afhandelings- en verzendkosten, zodat we dit voor iedereen mogelijk kunnen maken.

De verzendkosten bedragen €1,75 voor 1 tester, €2,75 voor 2 testers en €4,50 voor 3 of meer testers. Voor België zijn de bedragen respectievelijk €2,25, €3,50 en €6,95.

Bestel rustig meerdere testers van elke beschikbare geur. We vragen je wel om maximaal 3 testers per geur te bestellen. 

Dus ga snel naar de webshop en bestel de tester(s) van je keuze! Wees snel, want op is op!