Wil je onze QualooBars 

eerst gratis proberen?

Zeep zoals zeep bedoeld is!

We gebruiken allemaal zeep, shampoo en/of conditioners. Elke dag, of bijna elke dag. 

In de traditionele zepen zitten niet-natuurlijke ingrediënten, zoals bijvoorbeeld siliconen, microplastics, SLS en SLES. Dit zodat de zeep dan fijner aanvoelt of je huid gladder aanvoelt. Maar die siliconen en microplastics spoel je met het water weg in het riool en komen in het milieu terecht!

Daarom hebben we gezocht naar een samenwerking met een producent voor natuurlijke zepen, die niet schadelijk zijn voor het milieu. En dat is gelukt! Samen hebben we een collectie QualooBars samengesteld waar we heel trots op zijn. QualooBars zijn natuurlijk, zonder consessies te doen aan de verzorging van jouw huid! We hopen dat jullie net zo enthousiast worden als wij al zijn.

Onze QualooBars gratis proberen?

We kunnen ons voorstellen dat je onze QualooBars eerst eens rustig wilt proberen, voordat je zo'n groot stuk zeep koopt. Is de zeep wel echt zo fijn, ruikt de QualooBar van je keuze echt zo lekker? 

Daarom hebben we testzeepjes laten maken. De eerste grote batch is reeds uitverkocht, maar de volgende batch ligt alweer te rijpen. Ze komen in juni beschikbaar!

Je krijgt de testzeepjes van ons cadeau, wij nemen deze kosten voor onze rekening. We vragen jou om een bijdrage te leveren in de afhandelings- en verzendkosten, zodat we dit voor iedereen mogelijk kunnen maken.

De verzendkosten bedragen €1,75 voor 1 tester, €2,75 voor 2 testers en €4,50 voor 3 of meer testers. Voor België zijn de bedragen respectievelijk €2,25, €3,50 en €6,95.

Bestel rustig een tester van elke beschikbare geur. We vragen je om maximaal 3 testers per geur te bestellen. 

Dus ga snel naar de webshop en pre-order nu alvast de tester(s) van je keuze! Wees snel, want op is op!

arrow_drop_up arrow_drop_down