Puur Zeep Natuurlijk & Qualooba
bundelen hun krachten!

Team Qualooba Wholesale

Puur Zeep Natuurlijk en Qualooba bundelen krachten

Enschede, 2 januari 2024 - Puur Zeep Natuurlijk en Qualooba bundelen hun krachten in de nieuw opgerichte groothandel Qualooba Wholesale. De groothandel produceert en verkoopt producten om het huishouden duurzamer en milieuvriendelijker te maken.

Puur Zeep Natuurlijk en Qualooba werken al drie jaar samen. “We weten welke mooie verzorgingsproducten Puur Zeep Natuurlijk te bieden heeft”, zegt François Ruiter, co-founder van Qualooba. “Puur Zeep Natuurlijk biedt producten van hoge en constante kwaliteit die zeer in de smaak vallen bij onze klanten. Deze passen perfect in ons assortiment om het gehele huishouden milieuvriendelijker en duurzamer te maken. Juist daarom zijn we ervan overtuigd dat deze fusie onze gezamenlijke klanten veel meerwaarde zal bieden.”
Marieke Slaghuis, oprichter en eigenaar van Puur Zeep Natuurlijk, stopt met haar eigen bedrijf en neemt haar kennis en ervaring in het produceren van duurzame verzorgingsproducten mee als medeoprichter van Qualooba Wholesale. “Ik merkte dat ik voornamelijk bezig wil zijn met mijn grote passie, het maken van zeep en andere verzorgingsproducten. Daarom werd het tijd om mij aan te sluiten bij collega’s die meer passie hebben voor sales en marketing. Cruciaal was dat het collega’s zijn met dezelfde denkwijze en doelstelling om het groener maken van het huishouden meer vorm te geven. Deze collega’s heb ik gevonden in Emma en François Ruiter van Qualooba.”

Samen zijn we sterker!

“Als collega’s merken we dat we elkaar versterken, we hebben al heel veel ideeën voor de nabije toekomst. Ook qua talenten vullen we elkaar perfect aan!”, aldus Emma Ruiter, de andere co-owner van Qualooba. “Dit biedt heel veel kansen voor de toekomst, waarin we een breed pallet van producten gaan aanbieden aan onze klanten. Dit maakte het geen moeilijke beslissing om samen Qualooba Wholesale op te richten.”

Focus aanbrengen

“Door de activiteiten voor de consumentenmarkt en die voor de groothandel, voor de retailmarkt en horeca, te splitsen, kunnen we ons binnen beide bedrijven meer focussen op de specifieke eisen en wensen van onze klanten, aldus François. “Qualooba zal haar eigen klanten en de consumenten van Puur Zeep Natuurlijk blijven bedienen. De B2B klanten van Qualooba en Puur Zeep Natuurlijk worden nu bij het nieuwe Qualooba Wholesale ondergebracht.”

Over Qualooba Wholesale

Qualooba Wholesale is een merk dat staat voor duurzaamheid. Het motto van de groothandel is ‘Milieuvriendelijk leven makkelijk gemaakt’. De doelstelling is om een breed pallet aan producten aan te bieden, tegen een redelijke prijs, waarmee het heel eenvoudig is om het huishouden milieuvriendelijk en duurzaam te maken. Dit alles op een leuke manier, want duurzaam hoeft zeker niet grijs en saai te zijn.