Natuurlijke deodorant, 100% plasticvrij en milieuvriendelijk


100% Natuurlijke en milieuvriendelijke deodorant

Natuurlijk, maar wel met langdurige bescherming!

Natuurlijke deodorant, van onze partner Flow Cosmetics

Milieuvriendelijke en duurzame deodorant?

Milieuvriendelijke deodorant? En toch lekker fris ruiken? Kan dat?

Ja, gelukkig kan dat! In samenwerking met onze partner Flow Cosmetics kunnen we jou 2 soorten natuurlijke en biologische deodorant aanbieden. Deze deodorant, in de vorm van een creme, heeft een effectieve samenstelling die de huid niet irriteert en toch een goede bescherming tegen zweetgeur biedt!

Antimicrobiële essentiële olien elimineren zweetbacterien van de huid, dit houdt de huid fris en schoon.

Duurzaam

Alleen natuurlijke en biologische ingrediënten, bevat geen aluminium.

Voor dagelijks gebruik!

Mild voor de huid, je kunt het dagelijks gebruiken.

Unisex!

Geschikt voor iedereen. Actieve mensen, sporters, man, vrouw, volwassen of tiener.

Recycle de verpakking!

Als het potje leeg is, kan het potje in de glasbak en het deksel bij het metaalafval om gerecycled te worden.

Geen vlekken!

De cream laat geen vlekken achter. Na gebruik de oksels even laten drogen voordat je je aankleedt.

Zuinig in gebruik!

Voldoende creme om 200x te gebruiken. 

Plasticvrije producten, een cadeau aan het milieu

Over ons

Qualooba heeft zich tot doel gesteld om milieuvriendelijke en plastic-vrije producten aan te bieden voor alledaagse activiteiten in huis. We doen dit juist voor de alledaagse activiteiten, omdat je die vaak doet en daarmee dus de meeste impact heeft op het milieu hebt!

Als Qualooba willen wij een bijdrage leveren aan het verbeteren van het milieu. We willen anderen helpen om ook een bijdrage te kunnen leveren. 

Onze deodorant in 3 speerpunten

Natuurlijke deodorant, zacht voor de huid

Geschikt voor dagelijks gebruik

Je kunt onze deodorant dagelijks gebruiken. Voor actieve mensen, sporters, vrouwen, mannen en tieners. Dit geldt voor beide soorten (Marigold en Hennep). 

Beide soorten zijn mild en zachte voor de huid. Mocht je nu een gevoelige of atopische huid hebben, dan is de Hennep-variant waarschijnlijk beter geschikt voor jou.

Een groene en duurzame wereld

Duurzaam en goed voor het milieu!

De deodorant is samengesteld uit 100% natuurlijke en duurzame ingredienten. Zo bevat ze geen aluminium. Dat maakt dat de deodorant heel mild is voor jouw huid.

Deze natuurlijke deodorant bevat hoogwaardige biologische ingrediënten die van nature deodiserende en antimicrobiële eigenschappen hebben.

Op het moment dat je het potje leeg hebt, dan mag het glazen potje in de glasbak. Het deksel is gemaakt van recyclebaar aluminium en mag bij het metaalafval om opnieuw gerecycled te worden.

Duurzaam leven en toch geld besparen!

Zuinig in gebruik

Beide soorten deodorant zijn zuinig in gebruik. Een potje deodorant heeft een inhoud van 60ml en is voldoende om 200x te gebruiken!

Natuurlijk hebben we de deodorant zelf getest. Een potje deodorant ging een half jaar mee. In dat half jaar gebruikten we de deodorant elke dag, soms zelfs meerdere keren per dag.

Hoe te gebruiken?

Verwarm een kleine hoeveelheid van de natuurlijke deodorant tussen je vingers en breng het direct aan op de schone oksels. Even laten drogen en je bent 'ready to go'. Moeilijker is het niet!

Wil je optimaal gebruik maken van de cream, dan zou je je huid kunnen reinigen met zeezout-houdende zeep. Deze zeezout zorgt voor een goede reiniging van de huid, waardoor de deodorant nog beter zijn werk kan doen!

De aluminiumvrije deodorant voorkomt niet dat je zweet, maar voorkomt wel de geur van zweet!

Wanneer je wisselt van een traditionele deodorant naar deze natuurlijke deodorant zal je lichaam zich beginnen te detoxen van aluminiumzouten. Dit kan er voor zorgen dat je de eerste paar weken iets meer gaat zweten. Dit is normaal en gaat over!

Beschikbaar in 2 varianten:

Natuurlijke deodorant cream - Marigold

Deodorant cream - Marigold

De beste deodorant voor mensen die een sterke en effectieve bescherming nodig hebben.
Natuurlijke deodorant cream - Hennep

Deodorant cream - Hennep

Speciaal voor de gevoelige en atopische huid, voor mensen die gemakkelijk reageren op sterke grondstoffen zoals baking soda.