100% Plasticvrije en duurzame huidverzorgingsproducten

100% Plasticvrije, herbruikbare en wasbare wattenschijfjes

Ik wil geen wattenschijfjes meer weggooien!
Herbruikbare wattenschijfjes, waszakje en bamboe houder

De traditionele wattenschijfjes bevatten veelal plastics, daarnaast zitten ze (bijna) altijd in een plastic verpakking. We vroegen ons af, kan dat ook anders?

Gelukkig is er een milieuvriendelijk alternatief voor het verwijderen van make-up! Stap nu over op deze herbruikbare wattenschijfjes, gemaakt van bamboe-vezels, zodat je niet meer elke dag wattenschijfjes hoeft weg te gooien! Opnieuw verminder je de hoeveelheid plastic in de badkamer!

Onze wattenschijfjes zijn herbruikbaar!
De schijfjes en verpakking zijn plasticvrij! Ze zijn gemaakt van snelgroeiend bamboe.
De wattenschijfjes zijn heel zacht voor je huid en bestaan uit 3 lagen!

Ze zijn wasbaar!

De schijfjes kunnen met het mee-geleverde waszakje zo in de wasmachine. Ze zijn zacht maar sterk, je kunt ze minimaal 500x wassen!
Last, but not least, bespaar je geld door herbruikbare wattenschijfjes te gebruiken. Niet meer elke keer nieuwe traditionele schijfjes kopen! 
Plasticvrije producten, een cadeau aan het milieu

Over ons

Qualooba heeft zich tot doel gesteld om milieuvriendelijke en plastic-vrije producten aan te bieden voor alledaagse activiteiten in huis. We doen dit juist voor de alledaagse activiteiten, omdat je die vaak doet en daarmee dust de meeste impact heeft op het milieu hebt!

Als Qualooba willen wij een bijdrage leveren aan het verbeteren van het milieu. We willen anderen helpen om ook een bijdrage te kunnen leveren. 

Onze wattenschijfjes in 4 speerpunten

Herbruikbare wattenschijfjes, zacht voor de huid

Zacht voor de huid!

De wattenschijfjes zijn gemaakt van bamboe-vezels en bestaan uit 3 lagen. Hoewel je dit wellicht niet zou verwachten van bamboe, zijn de schijfjes heel erg zacht. Je zult ze met veel plezier gebruiken!

100% Plasticvrije en duurzame huidverzorgingsproducten

Qualooba wattenschijfjes zijn herbruikbaar, je hoeft ze na gebruik niet weg te gooien. 

Na gebruik stop je ze, in het meegeleverde waszakje, in de wasmachine om ze te wassen. Onze wattenschijfjes zijn zacht maar ook sterk. Je kunt de schijfjes minimaal 500 keer wassen!

Een groene en duurzame wereld

De herbruikbare wattenschijfjes bevatten geen plastic! Ze zijn gemaakt van bamboe-vezels. Ook bevat de verpakking geen plastics. 

Daarnaast zijn ze herbruikbaar, je hoeft dus niet telkens nieuwe schijfjes te kopen en na gebruik weg te gooien. Je bestaart het milieu hiermee een hele berg afval!

Duurzaam leven en toch geld besparen!

Nadat je de herbruikbare wattenschijfjes hebt aangeschaft, ga je direct geld besparen. Dit omdat je niet telkens opnieuw nieuwe traditionele wattenschijfjes hoeft te kopen!

Gewoon je Qualooba wattenschijfjes wassen na gebruik en opnieuw gebruiken, keer op keer!

Overtuigd? Bestel dan vandaag nog!

Antwoorden op al je vragen over onze producten


Nog vragen over onze wattenschijfjes?

Kijk dan eens op de FAQ-pagina met veelgestelde vragen.