Wasparfum

Wasparfum

Heerlijk ruikend wasgoed, op een milieuvriendelijke manier!

Wasbal voor alle soorten wasgoed

Waarom wasparfum?

Op het moment dat je biologisch gaat wassen met onze wasbal, zal je wasgoed neutraal ruikend uit de wasmachine komen. Maar zo af en toe wil je toch een lekker geurtje aan je wasgoed geven, bijvoorbeeld aan beddengoed of handdoeken. Je zou nog steeds wasverzachter kunnen gebruiken, onze wasbal kan ertegen, maar dit is niet geschikt voor alle soorten wasgoed, het is ook nog een slecht voor je wasgoed, en bovenal, het is slecht voor het milieu! Maar wat dan?

Gelukkig hebben we ook hiervoor een mooie oplossing. We hebben namelijk ons eigen wasparfum geintroduceerd! Een aantal heerlijke geuren op basis van essentiële olie of parfumolie.

Gewoon een paar druppeltjes toevoegen aan de wasmachine of droger en je krijgt heerlijk ruikend wasgoed. Lees er meer over op deze pagina.

Eco wasbal, liggend op kleding

Wasparfum bij het wassen

Je vult gewoon je wasmachine zoals je gewend bent met wasgoed en voegt hopelijk onze eco wasbal toe. Wasmiddel toevoegen is niet nodig! De wasparfum doe je in het bakje van de wasverzachter van je wasmachine. Je kiest het gebruikelijke programma en start je machine.

Tijdens één van de laatste spoelbeurten, waarop de machine normaal gesproken de wasverzachter zou toevoegen, wordt nu de wasparfum aan het wasgoed toegevoegd. Deze zal ervoor zorgen dat je wasgoed heerlijk gaat ruiken.

Normaal gesproken zal het voldoende zijn om 5-10 druppels wasparfum in het bakje te doen. We raden je aan om met 5 druppels te beginnen en het resultaat te beoordelen. Naar wens kun je dan de volgende wasbeurt een druppeltje toevoegen tot je jouw ideale dosering gevonden hebt. 


Wollen droogballen, op trui

Wasparfum bij het drogen

Mocht je jouw wasgoed na het wassen in de droger stoppen, dan raden we je aan om de wasparfum niet bij het wassen, maar bij het drogen te gebruiken. Om de warme lucht van de droger de wasparfum zal laten verdampen, heb je minder parfum nodig dan dat je bij het wassen zou gebruiken!

Je vult gewoon je wasdroger zoals je gewend bent met wasgoed. Je doet wasparfum op één van de drogerballen en stopt daarna alle 6 wollen drogerballen in de droger. Je kies het gebruikelijke programma en start je machine.

Normaal gesproken zal het voldoende zijn om 3-5 druppels wasparfum op één van de drogerballen te doen. We raden je aan om met 3 druppels te beginnen en het resultaat te beoordelen. Naar wens kun je dan de volgende droogbeurt een druppeltje toevoegen tot je jouw ideale dosering gevonden hebt. 


Wasparfum

Hoelang gaat een flesje wasparfum mee?

Zoals we hierboven al beschreven, heb je maar een paar druppeltjes olie nodig per wasbeurt of droogbeurt. Als we uitgaan van een flesje van 20ml, dan haal je hier ongeveer 545 druppels uit. Hiermee kun je dan:

  • tussen de 54x (bij 10 druppels) en 110x (bij 5 druppels) wassen. 
  • tussen de 110x (bij 5 druppels) en 180x (bij 3 druppels) drogen.


Plasticvrij!

Onze wasparfums bevatten geen (mico)plastics, parabenen, of andere milieu-onvriendelijke ingrediënten.

Vegan!

Onze wasparfums bevatten geen dierlijke ingrediënten.

Dierproefvrij!

Onze parfums zijn niet getest op dieren. Mensen hebben ze vrijwillig getest.

Palmolievrij!

Onze wasparfums bevatten geen palmolie.

Oplosmiddelvrij!

Onze parfums bevatten geen oplossmiddelen.

100% natuurlijk!

Onze parfums op basis van essentiële olie bestaan voor 100% uit natuurlijke ingrediënten.

Onze wasparfum in 3 speerpunten

Jouw wasgoed ruikt heerlijk!

Je wasgoed ruikt heerlijk!

Met onze wasparfum ruikt je wasgoed weer heerlijk. Ons assortiment bestaat uit 6 heerlijke geuren, dus er is vast een geur bij die bij je in smaak valt. We bieden je de volgende geuren:

  • Fresh Lavender, een heerlijk kruidige geur van lavendel.
  • Fresh Bergamot, een frisse geur die nijgt naar citrus.
  • Fresh Forest, met de geur van dennennaalden en eucalyptusbladeren.
  • Fresh Linen, met de geur van fris wasgoed.
  • Fresh Chameli, met een subtiele geur van jasmijn. Deze wasparfum is allergeenvrij.
  • Fresh Lily, deze ruikt naar witte lelies en blauwe agave. Een heel populaire geur.


Twijfel je over welke guer je zou wllen gebruiken? Kijk dan eens naar onze 2 testsets. Elke testset bevat 3 geuren, zodat je deze in alle rust kunt uitproberen.

Wasbal voor alle soorten wasgoed

Geschikt voor elke was!

Onze wasparfum is een echte allemansvriend:

  • Je kunt de wasparfum voor alle soorten kleding, beddengoed en linnengoed gebruiken, ze haalt nergens haar neus voor op!
  • Gebruik gewoon de was- en/of droogprogrammas en temperatuur die je gewend bent te gebruiken..

Duurzaam leven en toch geld besparen!

Je bespaart geld!

Onze wasparfum is zuinig in gebruik, je hebt slechts een paar druppeltjes nodig per was/droogbeurt. Een flesje met onze wasparfum gaat dus heel lang mee.

Door onze wasparfum samen met de wasbal en/of drogerballen te gebruiken, heb je geen wasmiddel, wasverzachter of drogerdoekjes meer nodig. Daarnaast bespaar je met de drogerballen ook nog eens 30-35% energie. Ofwel, je spaart het milieu en je bespaart ook nog geld! 

Probeer dat maar eens te bereiken met een normaal wasmiddel, dat gaat je niet lukken. Je betaalt, op basis van de huismerken van de Lidl en AH als snel 13 eurocent per wasbeurt. Zou je daarnaast nog wasverzachter gebruiken, dan lopen de kosten nog verder op. Door 1.000 keer met de eco wasbal te wassen, bespaar je dus voor minimaal €130,- aan wasmiddelen...

Gebruik je onze wasparfum op de drogerballen, dan kost dit per droogbeurt tussen de 8 en 14 cent. De kosten hiervan verdien je grotendeels terug doordat de drogerballen ervoor zorgen dat je wasgoed 30-35% eerder droog is. Met een moderne warmtepompdroger bespaar je hiermee ongeveer 10 cent. 

Dus, doe het milieu en jezelf een plezier en bestel snel onze producten om te wassen en te drogen!

Overtuigd? Bestel dan snel
jouw wasparfum!