100% Plasticvrij, duurzaam en hip scheren


100% Plasticvrije accessoiresvoor jouw Safety Razor

Zo wordt duurzaam scheren nog leuker en makkelijker!

Ja, dit wil ik ook!
Safety Razors met bijpassende houder

Plasticvrije accessoires voor je Safety Razor

Naast de Safety Razors zelf, verkopen we ook een aantal accessoires voor deze mooie scheermessen. Dit om het scheren nog leuker en makkelijker te maken!

Denk hierbij aan reisverpakkingen, navullingen voor je scheerbladen, een mooie scheerkwast, natuurlijke scheerzeep etc. Lees er meer over op deze pagina.

Stijlvolle houders voor jouw Safety Razor

Stijlvolle houder

Bij een mooi vormgegeven scheermes hoort natuurlijk ook een bijpassende houder! Op deze manier kun je je Safety Razor netjes wegzetten en droogt het mes ook mooi op.

De houders hebben dezelfde kleur als de Safety Razors. Ze zijn prettig zwaar, je scheermes blijft dus goed staan, en van dezelfde hoge kwaliteit als de Safety Razor zelf. 

Je kunt een Safety Razor zowel met als zonder houder kopen. Mocht je deze houder achteraf toch nog willen aanschaffen, dan is dat dus mogelijk!

Navulling met scheermesjes voor jouw favoriete scheermes

Scheerbladen - navulling

Natuurlijk leveren we ook losse scheerbladen, als navulling. Elk doosje bevat 5 scheerbladen. Een scheerblad is aan twee kanten geslepen. 

Koop je 10 doosjes ineens, dan doen wij daar 2 doosjes gratis bij. Zo krijg je 12 doosjes voor de prijs van 10 en kun je je weer minimaal een jaar lang scheren.

Navulling met Duitse scheermesjes, extra scherp

Scheerbladen - navulling (DOVO)

Ben je al helemaal gewend aan je Safety Razor, dan hebben we ook Duitse scheerbladen voor je, van DOVO Solingen. Deze scheerbladen zijn van zeer hoge kwaliteit. Elk doosje bevat 10 scheerbladen.

Let op, deze scheerbladen zijn scherper dan de standaard scheerbladen! Het voordeel van deze bladen is dat ze langer meegaan en ook geschikt zijn voor de zeer gevoelige huid.

Safety Razor, inclusief scheerbladen en reisverpakking

Reisverpakking

Waarschijnlijk ben je heel voorzichtig met je Safety Razor, maar een ongelukje zit in een klein hoekje.

Wil je jouw Safety Razor veilig meenemen op reis? Zonder jouw toilettas te beschadigen? Zonder je in je vingers te snijden als je jouw favoriete scheermes uit je toilettas haalt?

Denk dan aan deze reisverpakking, zodat je het scheermes, samen met de houder en eventuele extra scheerbladen, veilig kunt meenemen!

Natuurlijke scheerzeep, 100% plasticvrij

QualooBars scheerzeep

Qualooba biedt ook een complete lijn van zepen aan, de zogenaamde QualooBars. Deze lijn heeft ook 2 mooie scheerzepen in het assortiment. 

Scheren zoals je grootvader, of misschien je vader, dat deed. Met een stuk scheerzeep en een kwast. Onze scheerzeep word op ambachtelijke wijze gemaakt, met plantaardige oliën, in tegenstelling tot de bussen scheerschuim van tegenwoordig. Deze bevatten voornamelijk schuimvormers en reinigingsmiddelen, welke voor huidirritatie kunnen zorgen. Door een echte scheerzeep te gebruiken voorkom je een strak gevoel en huidirritatie.

Onze natuurlijke zeep heeft een goede balans in reinigende eigenschappen en hydraterende oliën, waardoor baardharen  zachter worden gemaakt en de huid verzorgt. Scheren is eindelijk weer aangenaam, jouw scheermes glijdt over de huid!

Deze zepen gebruik je het handigst met een Qualooba scheerkwast. Deze vind je ook op deze pagina en in de webshop.

Mooie duurzame scheerkwast, met bijpassende scheerzeep

Qualooba Scheerkwast

Natuurlijk hebben we, als aanvulling op de QualooBars scheerzeep, ook een bijpassende scheerkwast.  Deze scheerkwast heeft dezelfde hoge kwaliteit als de Safety Razor. De kwast is gemaakt van hetzelfde mooie en zware materiaal als het scheermes en combineert goed met de QualooBars scheerzepen.

De kwast is lekker zacht en helemaal vegan, want hij bevat synthetische haren. Dit omdat we geen dierenharen willen gebruiken. Synthetische haren zijn dan het enige bruikbare alternatief. Doordat de haren synthetisch zijn, gaat de scheerkwast ook heel lang mee. 

Maak de scheerkwast nat met warm water, draai een paar rondjes op de scheerzeep en genereer hiermee zoveel scheerzeep als je nodig hebt. Makkelijker kan het niet!

Mooie standaard voor jouw Safety Razor en scheerkwast

Standaard voor Safety Razor

Naast de stijlvolle houder voor jouw Safety Razor bieden we ook de mogelijkheid om je scheermes op te ruimen in een houder. Hierin hang je het scheermes, samen met de scheerkwast, op eenvoudige en mooie manier op. Zo kan alles mooi en goed drogen en het ziet er ook nog eens geweldig uit!

Ook deze houder is gemaakt van hetzelfde mooie en zware materiaal als je Safety Razor en de scheerkwast. Zo past alles mooi bij elkaar, je kunt er jaren mee vooruit!

Blok natuurlijke scheerzeep, van onze partner Flow Cosmetics

Scheerzeep van Flow Cosmetics

Naast onze eigen QualooBars-scheerzeep bieden we ook een mooie biologische scheerzeep aan van onze partner Flow Cosmetics. 

Geniet van de rijk, romig schuimende biologische scheerzeep waardoor je scheermes moeiteloos over de huid glijdt. De huid verzachtende, kalmerende en hydraterende ingrediënten in de natuurlijke scheercrème laten je huid verzorgd achter - zonder huidirritatie of droogheid.

Op deze manier laten we je een scheerzeep kiezen die bij jou past. Vind je het fijn om een scheerkwast te gebruiken, kies dan voor de QualooBars-scheerzeep. Heb je liever een blok zeep dat je laat schuimen in je handen, kies dan voor de scheerzeep van Flow Cosmetics. 

Beide zepen zijn van hoge kwaliteit, 100% natuurlijk en verzorgen je huid. De keuze is aan jou!

Bamboe zeepbakje, met zeep

QualooBars zeepbakje

Met dit zeepbakje, gemaakt van bamboe, kun je alle QualooBars, scheerzeep van Flow Cosmetics, maar natuurlijk ook andere zepen, droog bewaren. Dit voorkomt dat de zeep gaat 'smelten'. 

Door een zeepbakje te gebruiken kun je langer van al je zepen genieten!

Wil je een Safety Razor of accessoires cadeau geven, 

maar je twijfelt over wat te kiezen?

Denk dan eens aan de Qualooba cadeaukaart!

Overtuigd? Bestel dan vandaag nog!