Nooit meer microplastics in je
zeep, shampoo of conditioner?

Kies dan voor QualooBars!

Zeep zoals zeep bedoeld is!

We gebruiken allemaal zeep, shampoo en/of conditioners. Elke dag, of bijna elke dag. 

In de traditionele zepen zitten niet-natuurlijke ingrediënten, zoals bijvoorbeeld siliconen en microplastics. Dit zodat de zeep dan fijner aanvoelt of je huid gladder aanvoelt. Maar die siliconen en microplastics spoel je met het water weg in het riool en komen in het milieu terecht!

Daarom hebben we gezocht naar een samenwerking met een producent voor natuurlijke zepen, die niet schadelijk zijn voor het milieu. En dat is gelukt! Samen hebben we een collectie QualooBars samengesteld waar we heel trots op zijn. QualooBars zijn natuurlijk, bevatten geen siliconen, microplastics of wat iets meer zij, maar doen geen consessies aan de verzorging van jouw huid! We hopen dat jullie net zo enthousiast worden als wij al zijn.

Introductie-aanbod!

Sinds 1 april zijn de QualooBars zepen beschikbaar. Binnenkort komen daar nog shampoo, conditioner, body butter en badzout bij!
De introductie van alle zepen willen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan, we willen dit samen met jou vieren!

Daarom geven we iedereen die 3 willekeurige QualooBars zepen bestelt, als cadeautje een gratis bamboe zeepbakje (t.w.v. € 7,95). Op deze manier kun je jouw zepen optimaal bewaren na gebruik en kun je er zo lang mogelijk van genieten!

Profiteer snel, want op is op! Je hoeft dit zeepbakje alleen maar aan je winkelwagentje toe te voegen, de korting wordt automatisch berekend.