Duurzame gift-sets, geschenken met een boodschap

Relatiegeschenken

Een groene en duurzame wereld

Op zoek naar een ander cadeau?

Ben je op zoek naar een cadeau voor één of meerdere collega's/medewerkers binnen je bedrijf? Ben je op zoek naar kerstgeschenken of relatiegeschenken? Wil je eens wat anders? 

Denk dan eens aan een duurzaam en milieuvriendelijk cadeau. Zo geef je én een bijzonder cadeau, waar je collega's zeker blij van worden, én heb je een bijdrage aan een beter milieu!

We hebben een mooi assortiment duurzame, milieuvriendelijke maar zeker ook mooie producten voor zowel mannen als vrouwen. Veel van onze producten zijn unisex. Hiermee kun je zeker een mooi geschenk samenstellen, daar zijn we van overtuigd!

Zijn er voorwaarden?

Eigenlijk niet! Qua geschenken is er bijna alles mogelijk:
  • Elke combinatie van producten is mogelijk.
  • Alle producten in de webshop zijn direct uit voorraad leverbaar.
  • We hanteren geen minimum hoeveelheden qua pakketten.
  • We hanteren geen minimum bestelbedrag.
  • Het uiterlijk van de verpakkingen is ook bespreekbaar. Wellicht wil je een bedrijfsnaam of logo toevoegen?
  • Wil je de pakketten op kantoor afgeleverd hebben? Of juist bezorgd bij je collega's? Wij regelen het voor je!
Compleet verzorgingspakket, met zeep, body butter, herbruibare wattenschijfjes en bamboe wattenstaafjes

Diverse duurzame gift-sets!

In onze webshop hebben we een aantal "standaard" gift-sets samengesteld. Zo hebben we sets met scheerbenodigdheden alsook sets met huidverzorgingsproducten.

Deze sets kunnen helemaal op maat worden samengesteld, zo is er voor elke wens een oplossing!

Duurzame cadeaukaart

Wil je een duurzaam cadeau geven, maar je collega zelf laten kiezen wat hij/zij precies zou willen hebben? Denk dan eens aan onze duurzame en plasticvrije cadeaukaart! Deze is beschikbaar in elke gewenst bedrag en is onbeperkt geldig. 

De cadeaukaart verpakken we in een bijzondere envelop van rijstpapier. Dit papier bevat vergeet-me-niet zaden en kan na gebruik in de aarde worden gestopt. Eerst even natmaken en dan in de aarde stoppen. Hierna wordt het geduld op de proef gesteld en moet de ontvanger wachten tot de vergeet-me-nietjes opkomen. Zo denkt hij/zij nog eens aan jouw bedrijf en wellicht ook aan Qualooba!

Qualooba - maatwerk is onze standaard!

Maatwerk is onze standaard!

Natuurlijk is het ook mogelijk om een op maat gesneden cadeau samen te stellen.

Op dit vlak is er heel veel mogelijk. Dit begint bij de geschenkverpakkingen, deze kunnen we desgewenst aanpassen qua samenstelling en/of verpakking. Zelfs het toevoegen van een nieuw product aan ons assortiment behoort tot de mogelijkheden (zolang het natuurlijk in onze filosofie past). Het is dan wel belangrijk dat we hier voldoende tijd voor nemen, dit vraagt enige voorbereiding aan onze kant.

Interessant? Neem contact met ons op!

Is een duurzaam cadeau, kerst- of relatiegeschenk ook interessant voor jouw bedrijf? Wil je meer weten over de mogelijkheden? Laten we dan snel een afspraak maken om jouw wensen te bespreken, dan gaan we daarmee graag aan de slag!