100% Plasticvrije en duurzame huidverzorgingsproducten

100% Plasticvrije en milieuvriendelijke huidverzorging

Verzorg je huid goed en houd tegelijkertijd rekening met het milieu!
Herbruikbare wattenschijfjes in waszakje

100% Plasticvrije huidverzorgingsproducten

Naast de Safety Razors, om je milieuvriendelijk en duurzaam te scheren, en de QualooBars, om je huid plasticvrij en duurzaam te reinigen, maken we bijna allemaal ook gebruik van andere producten om onze huid te verzorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wattenschijfjes, wattenstaafjes en deodorant. Ook voor deze producten zijn we op zoek gegaan naar duurzame en milieuvriendelijke alternatief. 

Lees op deze pagina meer over de resultaten van deze zoektocht.

We bieden de volgende plasticvrije plastic-
vrije huidverzorgingsproducten aan:

Herbruikbare wattenschijfjes, waszakje en bamboe houder

Herbruikbare wattenschijfjes

Ook voor het verwijderen van make-up is er een milieuvriendelijke en duurzaam alternatief. Stap nu over op herbruikbare wattenschijfjes zodat je niet meer elke dag schijfjes hoeft weg te gooien!

De schijfjes zijn gemaakt van bamboe-vezels en hebben een doorsnede van ong. 8cm. Ze zijn heel zacht en bestaan uit 3 lagen.

Na gebruik stop je ze, in het meegeleverde waszakje, in de wasmachine om ze daarna opnieuw te kunnen gebruiken. De schijfjes zijn sterk, je kunt ze minimaal 500x wassen.

Om ze netjes te bewaren, bieden we ook een bamboe houder met deksel aan.

Bamboe wattenstaafjes, 100% plasticvrij

Bamboe wattenstaafjes

Deze milieuvriendelijke wattenstaafjes zijn gemaakt van bamboe en biologische katoen. Hier komt dus geen plastic meer aan te pas! 

Na gebruik kun je ze gewoon weggooien in de groencontainer (of op de composthoop, mocht je deze hebben), ze zijn volledig afbreekbaar.

Bamboe is de snelstgroeiende plant ter wereld. Alleen de toppen van de bamboeplanten worden gebruikt, zodat er voldoende bamboe overblijft voor panda's.

Natuurlijke deodorant, 100% plasticvrij en milieuvriendelijk

Natuurlijke deodorant

In samenwerking met onze partner Flow Cosmetics kunnen we je twee soorten biologische en natuurlijke deodorant aanbieden. 

Deze deodorant is effectief, veganistisch, bevat geen aluminium, is geschikt voor dagelijks gebruik en biedt langdurige bescherming op de meest natuurlijke en duurzame manier. 

Deze beide soorten deodorant bevatten hoogwaardige biologische ingredienten die van nature deodiserende en antimicrobiële eigenschappen hebben. 

QualooBars - natuurlijke body butter in 3 heerlijke geuren

Heerlijk geurende body butters

Onze QualooBars Irresistible Body Butter varianten bestaan niet uit 1, niet 2 maar 3 soorten pure boter! Body butter zoals body butter bedoeld is! Boter en olie, puurder is er niet. Geen emulsie gebaseerd op water, maar het echte werk! Natuurlijk bevatten de body butters, net als alle andere QualooBars-producten, géén parabenen, siliconen, microplastics en hormoon verstorende stoffen.

Een echte body butter is rijk en vol van structuur, smelt direct zodra je deze aanbrengt op je huid en is dus heel makkelijk smeerbaar. En dat is precies wat onze body butter doet. Hiermee verzorg je je huid en houd je deze heerlijk zacht en soepel. Daarnaast hebben onze body butters ook nog eens een geweldige geur!

Overtuigd? Bestel dan vandaag nog

jouw huidverzorgingsproducten!