Wollen droogballen voor de wasdroger

Ze zorgen voor een zachtere was en besparen energie!

De vraag waarom je droogballen zou moeten gebruiken zorgt voor de vraag waarom je eigenlijk een wasdroger zou moeten gebruiken. Natuurlijk is het milieuvriendelijker om de was buiten te drogen aan de lijn, of binnen aan een wasrek.

Echter, als je een gezin hebt met kinderen, dan zijn de waslijn en droogrek snel vol. En waar laat je dan de volgende lading was? In de winter en met slecht weer is het nog lastiger je was snel droog te krijgen.

Daarom is voor veel mensen een wasdroger toch een heel noodzakelijke uitvinding. Maar ja, een droger gebruikt wel veel energie. Is daar dan iets aan te doen?

Gelukkig kunnen we deze vraag met 'ja' beantwoorden. Er zijn nu droogballen, gemaakt van 100% schapenwol. Hiermee kun je én energie besparen en heb je geen wasverzachter meer nodig!

Lees er meer over op deze pagina. 

Stop de 4 droogballen samen met het natte wasgoed in de droger en start het programma dat je normaal gesproken ook zou gebruiken.

De ballen draaien rond in de wasdroger en maken zo je kleding losser. Door het gebruik van de droogballen kan de lucht in de droger beter circuleren, wat leidt tot een gladdere stofvezel van een grote verscheidenheid aan kledingstukken. Daarnaast roteert de was bij gebruik van de droogballen aanzienlijk meer en zijn de afzonderlijke wasdelen constant van elkaar gescheiden. Daardoor wordt de was zachter en soepeler.

De wollen ballen nemen vocht op uit het wasgoed en omdat de ballen ervoor zorgen dat de lucht beter kan circuleren, is de was sneller droog en verkort je de droogtijd tot maximaal 40%. Zo bespaar je energie!

Onze ervaring is dat de droogballen ook droog uit de machine komen. Mochten ze nu toch nog iets vochtig zijn, bewaar ze dan op een droge plaats zodat ze volledig kunnen drogen. Op deze manier kunnen ze bij de volgende droogbeurt weer maximaal vocht opnemen.

Een kind kan de was drogen!


De droogballen besparen tot 40% aan energie en zijn daarmee dus goed voor het milieu!
De ballen zijn gemaakt van 100% schapenwol en bevatten geen geurstoffen of toevoegingen en zijn daardoor bijzonder huidvriendelijk!
De wollen ballen gaan ongeveer 1.000 droogbeurten mee!  

Geen wasverzachter meer nodig!

Door de werking van de droogballen wordt je wasgoed een stuk zachter en soepeler. Wasverzachter is niet meer nodig! 
Onze droogballen voelen zich thuis in alle soorten drogers, ze zijn dus ook geschikt voor jouw droger. 
Als je deze wasbal 1000x gebruikt bespaar je 1.000 keer tot 40% aan energie. Dus goed voor je portemonnee!

Onze droogballen in 3 speerpunten

Wasbal voor alle soorten wasgoed

Onze wollen droogballen zijn echt allemansvrienden:

  • Je kunt deze ballen voor alle soorten kleding, beddengoed en linnengoed gebruiken, ze halen nergens de neus voor op!
  • De ballen zijn geschikt voor alle soorten wasdrogers. Heb je nu een wasdroger met luchtafvoer, een condensdroger of een warmtepompdroger, onze droogballen doen hun werk.
Hypoallergene droogballen
De droogballen zijn gemaakt van 100% natuurlijke schapenwol (en dus biologisch afbreekbaar), zijn hypoallergeen en bevatten geen chemicaliën. Ofwel, zacht en mild voor de huid. 


De wollen ballen verwijderen ook nog statische electriciteit, dat is dus mooi meegenomen.

Duurzaam leven en toch geld besparen!

Met deze droogballen bespaar je op twee manieren geld:

  • In de eerste plaats verkorten deze droogballen de droogtijd tot maximaal 40%. Daarmee bespaar je dus energie en met de huidige energieprijzen is dat geen overbodige luxe! En daarnaast is een lager energieverbruik natuurlijk ook goed voor het milieu.
  • Daarnaast heb je geen wasverzachter meer nodig, de droogballen zorgen ervoor dat je was veel zachter en soepeler uit de wasdroger komt. Je hebt dus je laatste fles wasverzachter gekocht!


Moeten we je nog verder overtuigen? Nee toch?

Overtuigd? Bestel dan snel
jouw wollen droogballen!