Accessoires voor SafetyRazors

Ja, ik wil ook duurzaam scheren!

Accessoires voor je Safety Razor

Naast de Safety Razors zelf, verkopen we ook een aantal accessoires voor deze mooie scheermessen. Dit om het scheren nog makkelijker te maken!

Lees er meer over op deze pagina.

Stijlvolle houder

Bij een mooi vormgegeven scheermes hoort natuurlijk ook een bijpassende houder! Op deze manier kun je je Safety Razor netjes wegzetten en droogt het mes ook mooi op.

De houders hebben dezelfde kleur als de Safety Razors. Ze zijn prettig zwaar, je scheermes blijft dus goed staan, en van dezelfde hoge kwaliteit als de Safety Razor zelf. 

Je kunt een Safety Razor zowel met als zonder houder kopen. Mocht je deze houder achteraf toch nog willen aanschaffen, dan is dat dus mogelijk!

Scheerbladen - navulling

Natuurlijk leveren we ook losse scheerbladen, als navulling. Elk doosje bevat 5 scheerbladen. Een scheerblad is aan twee kanten geslepen. 

Koop je 10 doosjes ineens, dan doen wij daar 2 doosjes gratis bij. Zo krijg je 12 doosjes voor de prijs van 10 en kun je je weer minimaal een jaar lang scheren.

QualooBars scheerzeep

Qualooba biedt ook een complete lijn van zepen aan, de zogenaamde QualooBars. Deze lijn heeft ook 2 mooie scheerzepen in het assortiment. Deze zepen gebruik je het handigst met een Qualooba scheerkwast. Deze vind je ook op deze pagina en in de webshop.

Qualooba Scheerkwast

Natuurlijk hebben we, als aanvulling op de QualooBars scheerzeep, ook een bijpassende scheerkwast.  Deze scheerkwast heeft dezelfde hoge kwaliteit als de Safety Razor. De kwast is gemaakt van hetzelfde mooie en zware materiaal als het scheermes en combineert goed met de QualooBars scheerzepen.

De kwast is lekker zacht en helemaal vegan, want hij bevat synthetische haren. Dit omdat we geen dierenharen willen gebruiken. Synthetische haren zijn dan het enige bruikbare alternatief. Doordat de haren synthetisch zijn, gaat de scheerkwast ook heel lang mee. 

Maak de scheerkwast nat met warm water, draai rondjes op de scheerzeep en genereer hiermee zoveel scheerzeep als je nodig hebt. Makkelijker kan het niet!

Standaard voor Safety Razor

Naast de stijlvolle houder voor jouw Safety Razor bieden we ook de mogelijkheid om je scheermes op te ruimen in een houder. Hierin hang je het scheermes, samen met de scheerkwast, op eenvoudige en mooie manier op. Zo kan alles mooi en goed drogen en het ziet er ook nog eens geweldig uit!

Ook deze houder is gemaakt van hetzelfde mooie en zware materiaal als je Safety Razor en de scheerkwast. Zo past alles mooi bij elkaar, je kunt er jaren mee vooruit!

Scheerzeep van Flow Cosmetics

Naast onze eigen QualooBars-scheerzeep bieden we ook een mooie biologische scheerzeep aan van onze partner Flow Cosmetics. 

Geniet van de rijk, romig schuimende biologische scheerzeep waardoor je scheermes moeiteloos over de huid glijdt. De huid verzachtende, kalmerende en hydraterende ingrediënten in de natuurlijke scheercrème laten je huid verzorgd achter - zonder huidirritatie of droogheid.

Op deze manier laten we je een scheerzeep kiezen die bij jou past. Vind je het fijn om een scheerkwast te gebruiken, kies dan voor de QualooBars-scheerzeep. Heb je liever een blok zeep dat je laat schuimen in je handen, kies dan voor de scheerzeep van Flow Cosmetics. 

Beide zepen zijn van hoge kwaliteit, 100% natuurlijk en verzorgen je huid. De keuze is aan jou!

QualooBars zeepbakje

Met dit zeepbakje, gemaakt van bamboe, kun je alle QualooBars, scheerzeep van Flow Cosmetics, maar natuurlijk ook andere zepen, droog bewaren. Dit voorkomt dat de zeep gaat 'smelten'. 

Door een zeepbakje te gebruiken kun je langer van al je zepen genieten!

Wil je een Safety Razor of accessoires cadeau geven, 

maar je twijfelt over de kleur?

Denk dan eens aan de Qualooba cadeaukaart!

Dit zeggen anderen over de Safety Razor:

Fantastische scheerset, ook zeer modieus en door zijn gewicht goed hanteerbaar. Makkelijk schoon te maken en ook geschikt voor de gevoelige huid!
Review door René, van 9 januari 2021
Ook voor dames! Scheert idd veel gladder dan wegwerp-mesjes.
Review door Astrid, van 30 januari 2021

Overtuigd? Bestel dan vandaag nog!

arrow_drop_up arrow_drop_down