Huidverzorging

Naast Safety Razors en QualooBars hebben we natuurlijk 

nog meer producten voor de verzorging van je huid!

Huidverzorgingsproducten

Naast de Safety Razors, om je milieuvriendelijk en duurzaam te scheren, en de QualooBars, om je huid plasticvrij en duurzaam te reinigen, maken we bijna allemaal ook gebruik van andere producten om onze huid te verzorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wattenschijfjes, wattenstaafjes en deodorant. Ook voor deze producten zijn we op zoek gegaan naar duurzame en milieuvriendelijke alternatief. Lees op deze pagina meer over de resultaten van deze zoektocht.

Herbruikbare wattenschijfjes

Ook voor het verwijderen van make-up is er een milieuvriendelijke en duurzaam alternatief. Stap nu over op herbruikbare wattenschijfjes zodat je niet meer elke dag schijfjes hoeft weg te gooien!

De schijfjes zijn gemaakt van bamboe-vezels en hebben een doorsnede van ong. 8cm. Ze zijn heel zacht en bestaan uit 3 lagen.

Na gebruik stop je ze, in het meegeleverde waszakje, in de wasmachine om ze daarna opnieuw te kunnen gebruiken. De schijfjes zijn sterk, je kunt ze minimaal 500x wassen.

Om ze netjes te bewaren, bieden we ook een bamboe houder met deksel aan.

Bamboe wattenstaafjes

Deze milieuvriendelijke wattenstaafjes zijn gemaakt van bamboe en biologische katoen. Hier komt dus geen plastic meer aan te pas! 

Na gebruik kun je ze gewoon weggooien in de groencontainer (of op de composthoop, mocht je deze hebben), ze zijn volledig afbreekbaar.

Bamboe is de snelstgroeiende plant ter wereld. Alleen de toppen van de bamboeplanten worden gebruikt, zodat er voldoende bamboe overblijft voor panda's.

Natuurlijke deodorant

In samenwerking met onze partner Flow Cosmetics kunnen we je twee soorten biologische en natuurlijke deodorant aanbieden. 

Deze deodorant is effectief, veganistisch, bevat geen aluminium, is geschikt voor dagelijks gebruik en biedt langdurige bescherming op de meest natuurlijke en duurzame manier. 

Deze beide soorten deodorant bevatten hoogwaardige biologische ingredienten die van nature deodiserende en antimicrobiële eigenschappen hebben. 

Overtuigd? Bestel dan vandaag nog

jouw huidverzorgingsproducten!

arrow_drop_up arrow_drop_down