Zoek je een duurzaam cadeau?

Ook dan kan Qualooba je helpen!

Qualooba, ook voor duurzame cadeaus!

Mocht je nu iemand eens een cadeau willen geven en je bent op zoek naar een duurzaam geschenk, kijk dan ook eens in onze webshop!

Met onze milieuvriendelijke, duurzame en plasticvrije producten hebben we diverse gift sets samengesteld. We zorgen ervoor dat je iets unieks en duurzaams cadeau geeft.

En natuurlijk pakken we de gift sets ook op een mooie en duurzame manier voor je in. 

Safety Razor, een compleet startpakket

Met dit startpakket ben je helemaal klaar voor een nieuwe manier van scheren!

Een mooi vormgegeven Safety Razor voor een traditionele en milieuvriendelijke manier van scheren. Je moet wellicht even wennen aan dit scheermes, maar daarna wil je niet meer terug naar je oude scheermesjes of scheerapparaat. Succes verzekerd! De Safety Razor is verkrijgbaar in 3 mooie kleuren, te weten zwart, mat rvs en rosé goud.

In dit pakket zit ook bijbehorende accessoires, te weten een plastic-vrije scheerzeep en een zeepbakje gemaakt van bamboe, zodat de zeep mooi droog blijft. Deze zeep zorgt, samen met de Safety Razor, voor een superglad en zacht resultaat!

Natuurlijk doen we er ook een houder bij voor het scheermes en 5 scheerbladen, zodat je even vooruit kunt. Nieuwe scheerbladen kun je nabestellen in onze webshop.

Safety Razor, een luxe & stoere gift set

Dit startpakket met Safety Razor is compleet, luxe en stoer. Traditioneel scheren to the max! Deze gift set laat je op een luxe, milieuvriendelijke, traditionele en tegelijkertijd hippe manier scheren. 

Natuurlijk bevat de set onze mooie en stijlvolle Safety Razor, voor een plastic-vrije manier van scheren (inclusief 5 scheerbladen). Als je je hier eenmaal mee geschoren hebt, wil je niet meer terug naar je oude scheermesjes!

We doen er ook een QualooBars scheerzeep bij. Deze scheerzeep is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en bevat geen plastics e.d. De zeep maakt je huid lekker zacht en zorgt voor een glad resultaat.

Daarnaast bevat dit pakket een bijpassende scheerkwast, gemaakt van dezelfde zware kwaliteit als het scheermes. Hier kun je jaren mee vooruit. De kwast is volledig vegan en bevat dus geen dierenharen. De scheerkwast bevat synthetische haren, het enige goede alternatief op dit moment.

Als laatste bevat het pakket een bijpassende standaard, zodat je jouw Safety Razor en scheerkwast netjes kunt opbergen. Tevens zorgt deze standaard ervoor dat je scheerbenodigdheden goed kunnen drogen.

Al met al een hele mooie gift set om je op een hippe manier te scheren. Ouderwets wordt weer nieuwerwets! Wie ga jij hier een plezier mee doen? 

arrow_drop_up arrow_drop_down